Welkom bij Stad Izegem

Bekijk onze vacatures 👇

Werken bij Stad Izegem

Izegem, een stad die leeft én bruist in het hart van West-Vlaanderen!

Met onze liefde voor Izegem zetten we ons dagelijks enthousiast in om van Izegem een nog mooiere stad te maken waar iedereen met elkaar verbonden is én zich helemaal thuis voelt.

Bruis jij ook van energie en wil je samen met ons het verschil maken voor onze Izegemnaar? Dan kan een job bij Stad Izegem jou zeker en vast bekoren!

Bovenop een leuke werkomgeving krijg je er fantastische collega's bij én een werk-privébalans om u tegen te zeggen!

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Izegem, één team! Samen voor onze burger, onze verenigingen én onze onderneming.

Onze waarden

Flexibel

Flexibel van geest en boordevol nieuwe ideeën? Ons team kent geen problemen, enkel uitdagingen. Ons team is bereid om bruggen te verzetten. En met een flexibele houding werken we nu eenmaal beter samen met onze collega's! En jouw privé afstemmen op jouw job? Geen probleem dankzij onze work-life balance om U tegen te zeggen!

Integriteit & Vertrouwen

Bij Stad Izegem houden we vast aan onze waarden & normen. "We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen". We vertrouwen elkaar en geef toe; een plek waar je eerlijk en jezelf kan zijn, daar voel je je toch helemaal thuis! We laten elkaar niet in de steek, en zelfs op momenten dat je het helemaal niet verwacht, is er daar een collega die klaar staat voor je.

Grinta!

Bij Stad Izegem zijn we allemaal een beetje winnaars! Iedereen zet zich dagelijks enthousiast in om van Izegem een nog mooiere stad te maken waar iedereen met elkaar verbonden is én zich helemaal thuis voelt. We zijn goed in wat we doen! Een schouderklopje en een welgemeende dankjewel is dan ook op zijn plaats!

Enkele van onze voordelen

Mobiliteit & Fietslease

Fietsvergoeding (0,27 euro/km) en gratis abonnement openbaar vervoer voor woon-werkverkeer. Daarnaast kan je bij ons ook een fiets leasen. Hiervoor kan de eindejaarspremie ingeruild worden. Altijd interessant én gezond!

Work- Life Balance

Werken én dit in evenwicht houden met je privésituatie? Bij ons kan dit! Dankzij een soepele werk- en verlofregeling kan je makkelijk en vlot agenda's plannen!

Hospitalisatieverzekering

Gratis hospitalisatieverzekering, gunsttarief voor partner en kinderen

GSD-V

Aansluiting bij de sociale dienst GSD-V: winkelkortingen, bioscoop- en pretparkkortingen, premies,…

Bekijk onze video

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?